Homey's Recycle-actie

SCHERP BLIJVEN DOEN WE SAMEN! 

Snijd jij al jaren met hetzelfde botte aardappelschilmesje? Of is jouw oude koksmes al langere tijd toe aan vervanging? Nou, deze messen zijn nu geld waard!

 

Tussen 4 juni en 16 juli 2022 recycle jij jouw oude keukenmes bij Brinkman's Kookwinkel in 's-Hertogenbosch. In ruil ontvang jij tot €5,00 korting op een nieuw Homey's keukenmes. 

 

Homey’s werkt samen met Brinkman's Kookwinkel en Huiskes Metaal om de wereld een beetje beter achter te laten dan hoe we hem aantroffen. Help ons mee! 

 

WAT GEBEURT ER MET MIJN INGELEVERDE MES?

Alle oude keukenmessen die wij verzamelen, worden gerecycled in samenwerking met Huiskes Metaal. Het staal van jouw oude keukenmes is namelijk nog hartstikke bruikbaar! Huiskes Metaal heeft al jarenlange ervaring met het recyclen van metaal en wilde ons graag helpen met onze missie. Jij kunt ook helpen door jouw oude keukenmes veilig mee te nemen naar Brinkman's Kookwinkel en in te leveren. In ruil voor jouw oude keukenmes ontvang je tot €5,00 korting op een duurzaam Homey's VITT keukenmes.

 

WAT IS ER ZO SPECIAAL AAN HET HOMEY'S VITT MES?

Naast dat het mes vlijmscherp is, heeft het een bijzonder handvat gemaakt van tarwevezels die zijn versterkt met een speciaal biologisch polymeerhars. Volledig natuurlijk, voedselveilig en in allerlei opzichten goed voor het milieu.

 

Leuke feitjes… Het tarwestro-residu is ongebleekt, wat het handvat een natuurlijke kleur geeft. Bovendien is het tarwestro volledig biologisch afbreekbaar. Zonder het polymeerhars zou het handvat na 30 dagen composteren!

 

SUPER, IK DOE MEE! HOE NEEM IK MIJN KEUKENMES VEILIG MEE?

Dat is heel simpel. Wikkel jouw keukenmes in een stevige doek, vouw er stevig karton omheen of doe deze in een doos. In de winkel staat een metalen inleverbak met een gleuf. Deze bak kan niet worden geopend, dus laat er niets anders invallen dan jouw keukenmes. Let op: restmateriaal zoals karton, plastic, plakband, etc. kan niet mee worden gerecycled. Het is dus belangrijk dat je alle verpakkingen en restmateriaal verwijdert, voordat je jouw keukenmes in de inleverbak stopt. 

 

ACTIEVOORWAARDEN

● De actie loopt van 4 juni t/m 16 juli 2022 bij Brinkman's Kookwinkel [Vughterstraat 66, 5211 GK 's-Hertogenbosch]
● Neem jouw keukenmes op een veilige manier mee naar de winkel.
● Lever jouw keukenmes zonder restafval in. Papier, plastic, plakband, e.d. mag niet in de inleverbak.
● Je ontvangt maximaal €2,50 korting op een universeel keukenmes en maximaal €5,00 op een koks-, vlees- of broodmes, ongeacht de originele aankoopwaarde van jouw ingeleverde keukenmes.

● Je ontvangt één kortingsbedrag per ingeleverd mes.
● Alle keukenmessen zijn toegestaan; schil-, koks-, brood-, fileermessen, etc. in elke staat; heel, gebroken of bot.

 

MAAK PLAATS VOOR DUURZAAMHEID IN JE KEUKEN

Je kunt ontzettend veel doen om milieubewuster bezig te zijn! Het recyclen van je oude keukenmessen is een ding, maar je kunt al veel bijdragen door verantwoorde keuzes te maken op het gebied van voedsel, kookgerei en messenonderhoud. Wil jij tips ontvangen? We delen die met liefde! Neem een kijkje op onze lifehacks of schrijf je in voor onze Ins&Outs.

Dit recycle-initiatief wordt medemogelijk gemaakt door...